Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
O ile dobrze rozumiem chodzi tutaj o redeemer'a i Ion Paintera.
Redeemer wystrzeliwuje nuklearny pocisk, lecz ktoś z dobrym okiem może go zestrzelić np. minigunem lub shockiem.
Ion Painter to ciekawsza broń. Niczym nie strzela, a jedynie zaznacza teren na którym ma się pojawić promień z satelity VAPOR.
Co dziwne te satelity dostrzegamy jedynie w ut2k3. W następnej części (2k4), satelita VAPOR, znajduje się wysoko nad mapą (jest niewidoczna). Można też dodać, że w 2k4 wysyłane są 3 promienie.
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
Tak ale występuje tylko w wersji demo, która jest ukryta gdzieś w plikach z grą
Ten pojazd występuje również w ut2k4. Misja Assault-Convoy, widać tam jak jedzie przez pustynię
Tak ale występuje tylko w wersji demo, która jest ukryta gdzieś w plikach z grą
Ten pojazd występuje również w ut2k4. Misja Assault-Convoy, widać tam jak jedzie przez pustynię
Kuźwa, dobry jesteś xD. A co do pojazdu to da się go "wywołać" bodajże Car Launch'erem. Dosyć fajna rzecz, ale na dłuższa metę nieprzydatna :)
Nie mam zbyt dużo czasu ale jakoś muszę podtrzymywać przy życiu mój projekt
Co powiedział Brock do Lauren ( i na odwrót) w początkowej sekwencji filmowej?
Nie mam zbyt dużo czasu ale jakoś muszę podtrzymywać przy życiu mój projekt
Co powiedział Brock do Lauren ( i na odwrót) w początkowej sekwencji filmowej?
Napiszę mniej więcej po Polsku, bo nie chce mi się oglądać wejściówki UT2k3 (która zresztą i tak jest w UT2k4 :)):
Brock: No i jak wyglądam?
Lauren: Nie tak dobrze jak ja, kochanie :P
O co w ogóle chodzi w tym temacie jakieś dziwne te pytanie czy tu chodzi o te filmiki co są zawsze na początku każdej gry bo jak tak to nie będę w temacie bo nigdy ich nie oglądam szkoda mi na to czasu
O co w ogóle chodzi w tym temacie jakieś dziwne te pytanie czy tu chodzi o te filmiki co są zawsze na początku każdej gry bo jak tak to nie będę w temacie bo nigdy ich nie oglądam szkoda mi na to czasu
Nie, chodzi o ten na początku "kariery". Jak chcesz go sobie obejrzeć to włącz UT2k4, zakładka Community, filmiki i tam masz "UT2003 intro" :) A pytania muszą być trudne, bo przecież chodzi tutaj o szczegóły związane z tą grą.
Pytanie kolejne - jakich broni, które były w UT'99 nie ma w UT2k3?
Jeśli dobrze pamiętam to jest tylko 1 broń "Ripper" Wyrzuca latające dyski raniąc przeciwnika. Można też przy pomocy dysków ściąć przeciwnikowi głowę. Drugi tryb podobny ale po zderzeniu z celem następuje wybuch.
Dobra odpowiedź, ale to za mało :) Zmieniono przecież Impact Hammera na Shield Guna, a także zabrakło... piły mechanicznej! Tak, to broń też była! Co prawda, na standardowych mapach nie występuje (jedynie zostają kody... :)), ale na costumowych można się na nią natknąć :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum