Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
Organizacja: Imperium Skaarj
Wysłany: 2009-12-18, 00:59
Jako że komputery są jedną z moich pasji bardzo lubię ten filmik (UWAGA WYSTĘPUJĄ WYRAZY NIECENZURALNE) Chciałem sprawdzić czy w regulaminie coś o tym jest ale niestety nie znalazłem regulaminu :|
Jeśli złamałem jakiś pkt regulaminu proszę o wyrozumiałość i usunięcie linku.
Jako że komputery są jedną z moich pasji bardzo lubię ten filmik (UWAGA WYSTĘPUJĄ WYRAZY NIECENZURALNE) Chciałem sprawdzić czy w regulaminie coś o tym jest ale niestety nie znalazłem regulaminu :|
Jeśli złamałem jakiś pkt regulaminu proszę o wyrozumiałość i usunięcie linku.
Organizacja: Imperium Skaarj
Wysłany: 2009-12-22, 01:32
Heh Mnich no ja ten tego. Wiesz co forum to i układ bywa inny jak i interfejs na moim "rodzinnym" jest zakładka regulamin na samym widoku (nie jako temat - zakładka) dlatego przegapiłem :P sorry. (przyzwyczajenie i pewnie zmęczenie dodajmy odrobinę niemoctwa z mojej strony) ;-P Wulgaryzmów zaś nie stosuję a regulamin na forum na którym jestem modem wręcz zabrania. Wymagana jest też adnotacja jeśli link przekierowuje do materiału o pewnej tematyce. Wulgaryzm, golizna i podobne
Pozdrawiam.
Jednak żeby trzymać się tematu jestem winny jakiś link (niech no pomyślę)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum