Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
No nie ma problemu spox chciałem jeszcze coś podobnego zrobić z pojazdami ale ty już dodałeś na początku tylko trochę małą czcionkę zrobiłeś jak coś to mogę dodać coś takiego jeszcze raz
No to może się trochę postaram i będzie trochę jaśniej
Jak o czymś zapomniałem to uzupełnijcie oki
Target Painter - wysyła pozornie nieszkodliwą wiązkę laserową o małej mocy, oznaczającą cel dla bombowca Fenix. Kiedy bombardowanie zostanie zainicjowane Fenix zgłosi się przez radio i rozpocznie nalot. Fenix zrzuca 10 bomb, każda mająca siłę pocisku Redeemara. Fenix może zostać zestrzelony przez wrogów.
Moja ulubioną bronią jest zdecydowanie shock rifle. Jest w miarę szybkostrzelny, ćwiczy aima i jeżeli się dobrze nim gra, to nie straszny żaden przeciwnik z flakiem czy rl (rocket launcher)... chyba, że jest naprawdę ciasno.
Ogólnie broni używa się w zależności od sytuacji, jak to już ktoś wcześniej napisał.
Każda powinna być podbindowana (pod innym klawiszem), co ułatwi (po opanowaniu tej sztuki) pokonanie przeciwnika.
Co do shield guna, jest również ważna, jak każda inna :).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum