Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
Tak się składa, że musiałem usunąć Unreal Tournament ponieważ aktualnie zajmuję się tworzeniem filmów, a ta gra zajmuje sporo miejsca. Jak już powiedziałem napewno kiedyś zagramy
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
utcomp no niezły bajer ale po co on na klanowym servie na którym liczy się tylko trening, co żeby ładnie wyglądało i tak gra ma świetną grafikę bez upiększania
Tak, ja rozumiem, to wszystko itp. Ale, możesz sobie zmienić kolor skina kolegi z teamu, tak żebyś wiedział kto biegnie przed Tobą, Ja mam żółte kolegów z Teamu, a zielony przeciwników. Przez co lepiej widać przeciwników. Ponad to słychać dźwięk jak się kogoś trafi :) A no i też można zmienić skiny na jednolite, np. Gorge. :) Pomyślcie o tym super sprawa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum