Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
Quizownia - pozostałe ciekawe strony oferujące wiele "usług".
Dodam, że niektóre serwisy, po przejściu testu, umożliwiają wklejenie specjalnego kodu np. do twojej sygnatury na blogu, forum, czy też serwisie.
P.S.
Wstawiajcie tutaj linki do swoich artykułów lub wyniki testów (specjalny kod - włączcie obsługę HTML w poście). Oczywiście owy artykuł najpierw trzeba zwięźle opisać.
Mnichu świetna stronka ja na początku myślałem że to jest jakiś blew czy coś ale byłem mile zaskoczony jak wyszło mi za pierwszym razem ale raz go ograłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum