Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
Nie no, jest dobrze xd. Ja się nie odzywałam, bo szlaban miała, pisałam o tym xd. Ja chyba swojego zdjęcia nie wstawie [Mnichu, siedź cicho] -.-'. Bo okropnie wyglądam. I nie wyglądam tak jak na avku, troche brakuje xp.
Andrea no nie bądź aż tak samo krytyczna wobec swojej osoby wiesz ja też się długo zastanawiałem czy wrzucać zdjęcie i ostatecznie wybrałem chyba najdebilniejsze zdjęcie z całej mojej kolekcji a koszmarami się nie przejmuj jesteśmy zaprawieni w bojach, a patrząc na to z innej perspektywy to i tak mało osób tu zagląda
Nie wiem dlaczego wciąż piszesz negatywnie nastawione do mnie posty Andrea...jeżeli nie chcesz dodać zdjęcia, to myślę aby zakończyć dyskusję w tym temacie. Chyba, że inni userzy chcą coś jeszcze pokazać.
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum