Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
No to Elo,Elo 6,2,0 jestem ruszka z forum mr47. mnich i elvis mnie na pewno znają
Zapuśćcie screena z gry to ściągnę z net..... Ekhem, Ekhem Apsik eee... to znaczy kupię :P
Witaj Ruszka. Nie musimy zapuszczać screenów bo już one są. Wejdź do działu Hyde Park i
temat: Screeny z Unreal Tournament 2004.
Jeżeli chcesz zobaczyć inną wersję to mów. Chętnie coś kopsnę.
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
No to ja też się wpisze niedawno dołączyłem do tego zacnego grona unrealowiczów, mnich thx za zaproszenie myślę że nie ma się czego wstydzić strona jest w miarę przyzwoicie zrobiona a im więcej użytkowników tym lepiej jak coś to mogę ci pomóc w reklamie tego forum daj tylko znać to może się kogoś jeszcze przeciągnie...pozdro i dozo w nierealnym świecie...
No super, że się wciągnąłeś w pisanie na tym forum A reklama by się przydała. Ja sam często reklamuje forum w Unreal Tournament 2004, ale sam wiesz, że co 2 reklamy to nie jedna. Jak możesz to ściągaj innych graczy
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum