Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
No więc . Mam na imię Rafał , 15 lat , hetero , Częstochowa .
Filmy - Szklana Pułapka , Piraci z Karaibów , Californication , Dr. House , Podziemny Krąg , Indiana Jones , Filmy Quentina Taranino i Roberta Rodrigueza )
Muzyka - Głównie Rock (m.in. Nickelback , Rise Against , Linkin Park [tak wiem , nu-metal] ,Theory of a Deadman , U2, Red Hot Chill Peppers)
Książki - wszystkie o Wiedźminie , Sprzedawca Broni , Kilekcjoner
_________________ Reklamy każą tym ludziom uganiać się za samochodami i ubraniami, których nie potrzebują. Całe pokolenia wykonują prace, której nienawidzą, po to tylko, żeby móc sobie kupować coś, co nie jest im wcale potrzebne.
No siemaneczko wszystkim
Mam na imię Grześ (Grzegorz) na karku 26 lat i mieszkam w CK Kielce woj. Świętokrzyskie.
Na innych postach pisałem o muzyce lubię metal & Rock, o filmach tez pisałem a tu napisze coś o książkach???
Otóż lubię czytać książki S.Kinga (ulubiona "Zielona Mila") i G.Mastertona (ulubiona "Zaklęci")czyli fascynują mnie głównie Horrory.
I kilka słów o ulubionych grach kilka z nich wymienił forum_47: Far Cry , Splinter Cell(wszystkie części) , Thief I,II,III (świetna skradanka), Doom 3(czyli klasyka) i sporo innych gier na których się wychowałem pozdro
To może i ja ;p
Mam na imię Kuba, a nie lubie Jakub Dx
Nie gram w UT, bo go nie mam. Jakoś odróżniam sie od reszty bo wcale nie słucham muzy, chyba że puszcze radio i leci xd. Moja pasja to renderowanie różnej broni <lol>
Jak ktoś chce to moge mu pokazać co tworze ;P
No to wole już Kubuś i wszystkie odmiany Kuba xDD Byle nie Jakub ;P
A btw, to lubie jeszcze psiaki i ogólnie zwierzęta ;) Broń boże uderzyć takie zwierze :)
Organizacja: Liandri Corporation
Wiek: 33 Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 14 Skąd: Przeradz Nowy
Wysłany: 2009-03-22, 11:03
Oficjalnie mam na imię Cezary, jednak jak juz cos mówicie Czarek lub Fairo, właśnie skończyłem 18 latek i trafiłem na to forum przez sicka (jak juz pisałem w innym poście), lubię grac, głównie FPS, RPG i czasem RTS - gier w jakie grałem nie bede wypisywać, bo dużo tego było xD
od niedawna tworzę w photoshopie i w ogóle mam wszechstronne zainteresowania, a UT interesuje sie i gram od jakiś 3 lat.
To chyba wszystko jak cos zapomniałem to moze później dopisze xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum