Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
No no Andrea jestem pełen podziwu dla tego co tu widzę i nie omieszkam wypowiedzieć się 1 na temat Metallicy
Zespołu słucham od bardzo dawna nie pamiętam ile to już będzie lat ale na pewno naście zafascynowała mnie płyta "Master of Puppets" i do dziś uważam że jest to 1 z najlepszych płyt metalowych na świecie kawałki są dopracowane do perfekcji płyta pod każdym względem jest doskonała (ba nawet chyba za doskonała )jest to 3 studyjny album Metallicy, wydany został on 3 marca 1986 roku, a zarazem jest to ostatni album nagrany z basistą Cliffem Burtonem, który zmarł 27 września 1986 r. w trakcie trasy promującej "Master of Puppets".
Lista utworów:
1 Battery
2 Master of Puppets
3 The Thing That Should Not Be
4 Welcome Home (Sanitarium)
5 Disposable Heroes
6 Leper Messiah
7 Orion (Instrumental)
8 Damage, Inc.
9 Battery (Live)
10 The Thing That Should Not Be (live)
A co sądzisz o krytykowanym przez wszystkich albumie St. Anger
Ja słuchałem tego albumu kilkanaście razy i powiem że trzeba się w niego wsłuchać nigdy nie oceniam rzeczy po 1 razie, zgadzam się tylko z tym że album jest nagrany w innym stylu kawałki muzyczne są fajne tak jak i teksty moim zdaniem to dobry album może nie najlepszy ale po przesłuchaniu go kilkukrotnie robi wrażenie
No wreszcie ktoś co mówi coś fajnego o tym albumie zewsząd słyszę tylko wypowiedzi że Metallica się już skończyła a chłopaki jak dla mnie grają świetną muze ten album pokazał mi że zespół może zagrać coś innego i to lubię w Metallice, żałuje tylko 1 że nie byłem na ostatnim koncercie
Ale podobno za niedługo następny na pewno będę
Andrea powiem ci że jest się nad czym zastanowić jechać czy nie
Ja ci powiem że warto byłe na koncercie Iron Maiden i bardzo mi się podobała też stara kapela starsza trochę od Metallicy i chłopaki dali czadu na stadionie Gwardii w Warszawie koncerty to fajne przeżycie ja na pewno będę jak tylko będą grać w Polsce
No tak to jest problem ale możesz o to powalczyć przecież nie musisz sama jechać gdzieś na koncert tylko z jakimś opiekunem
Wiesz chłopaki z zespołu nie są już w kwiecie wieku
Zespół który tworzy już przeszło 20 lat musi stać się legendą i jak na razie nic nie wskazuje na to żeby chłopaki przestali grać są jak na razie na fali i to mnie cieszy bo może się doczekam kolejnego koncertu w Polsce na który się na pewno wybiorę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum