Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
Organizacja: Imperium Skaarj
Wysłany: 2008-09-26, 14:53
Jestem bardzo sentymentalny ;)
Prawda że UT nie było pojazdów że grafika była gorsza od następców i plansze były małe. Muzykę z UT słucham każdego dnia ulubione utwory przynajmniej :)
Organizacja: Imperium Skaarj
Wysłany: 2008-10-14, 01:31
Mnich więc nie śpiesz się nie warto (tj warto poczekać)
Osobiście przeszedłem ale obecnie nie mam sprzętu i klikam z laptopa (starego trupa)
Składaczek pozostał w "domu".
Grafika UT3 jest śliczna pytanie czy aby nie zbyt bajkowe.
Przyznam jednak że kawał pożądnej roboty.
Warto poczekać na właściwy hardware tak jak było z FarCry jeśli o mnie chodzi przynajmniej
Teraz czekam na odpowiedni konfig żeby porwać się na Crysis 'a ale na mega full detalach nie na high :D
ja powiem tak obecnie tłukę w UT2004i mogę powiedzieć że jest najlepsza ale cała seria Unreal i Unreal Tournament zasługuje na szacunek chłopaki z Epic Games odwalili kawał dobrej roboty i myślę że to nie będzie koniec jeszcze nas czeka sporo fajnych niespodzianek jeśli chodzi o UT pozdro
A ja dałem głos na pierwszego Unreala :). A co! Dla mnie to JEST najlepsza część serii, choćby dla tego, że w chwili wydania nie miała sobie równych. Więcej - w mojej wypowiedzi w temacie o U xD.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum