Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
Unreal Factory poszukuje chętnych do współpracy przy serwisie.
Będą nadawane rangi redaktorów. Jeżeli jest ktoś zainteresowany pisaniem artykułów, opisów broni, trybów itp... proszę o postowanie tutaj
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
Cholera byłbym chętny ale nie bardzo mam czas ale jak już go znajdę to potrafię się postarać żeby wszystko ładnie wyglądało no np. wrzuta z broniami z UT 2004 chyba nieźle to wyszło
Cholera byłbym chętny ale nie bardzo mam czas ale jak już go znajdę to potrafię się postarać żeby wszystko ładnie wyglądało no np. wrzuta z broniami z UT 2004 chyba nieźle to wyszło
Broń wyszła dobrze. Byłbyś pierwszym redaktorem, a przydałoby się ich trochę więcej.
Ja sam jestem zawalony szkołą oraz innymi obowiązkami, przez które wogóle nie mam czasu.
Gdy znajdziesz wolną chwilę zgłoś się do mnie na GG to powiem Ci co chciałbym zobaczyć.
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
Mnichu jak chcesz żeby to mniej więcej wyglądało
Bo jak chodzi ci tylko o screeny i opisy to już ma na dysku ale jak coś to mogę się pobawić w Corelu i to jakoś sensownie zrobić
Mnichu chodzi o to że ja już mam obrazki i opisy ale żebyś nie miał później za dużo roboty no chyba że jesteś dobry np.: w Corelu (bo ja powiem szczerze dawno się nim nie bawiłem brak czasu) i zrobisz to w 5 minut
Unreal Factory poszukuje chętnych do współpracy przy serwisie.
Będą nadawane rangi redaktorów. Jeżeli jest ktoś zainteresowany pisaniem artykułów, opisów broni, trybów itp... proszę o postowanie tutaj
Swoją drogą - dotychczasowy mój zin - Unreal Zone - upadł, więc dla podtrzymania formy mógłbym od czasu do czasu napisać jakiś tekst, w końcu jakieś tam doświadczenie mam. Problem jest jak zwykle z czasem... Rzadko kiedy jestem na treningu w klanie, a mowa o pisaniu xD Wszakże rozpatrzę propozycję :)
Ostatnio zmieniony przez Sick_ImagI 2009-02-27, 23:41, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum