Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
A więc, z rozkazu Mnicha wstawiam tu moje takie pracki tworzone w programie C4D. To takie moje zajęcie z nudów, ee, relax? xD
Aa, i od razu mówię, że tworząc to wszystko, nie myślałem czy będzie to do użytku w realu
(chodzi mi o to czy da się usiąść na czymś, czy da się to złapać, objąć)
UPDATE
Nowy render:
SG6 Railgun
Taka broń...
Nowy render to początek niedługo - mam nadzieję - skończonego armora, czyli hełm. Przepraszam za brzuszek pod hełmem, bo tylko to są dla mnie wymiary - poprostu nie zwracajcie uwagi na spód tylko na kask xDD
Dobra na początek takie coś pod wzór Nkm13. Unowocześnione i ciut zmienione.
88mm Flak
Jedno dzieło, z którego jestem dumny :) Poszukajcie na wiki to znajdziecie coś o tej broni ;)
Mossberg
Zmienione naboje i troche ten cień pod bronią dziki jest, ale...
Big canon
Wymysł wyobraźni ;P Starałem się robić nowoczesną broń xD
Pomysł zaczerpnięty od kolegi (thx jtank ;P)
I następne, nowoczesne działko...
I tu poddam się waszej wyobraźni, choć miał być to miotacz ognia xDD
Minigun
Napewno znana broń, nie musze opisywać, yea?
Koniec męczarni. Teraz komentujcie i opisujcie. Może macie jakiś pomysł na odwzorowanie broni? Jestem gotowy na wszystko xDD (bez przesady)
Ostatnio zmieniony przez Sael 2009-03-04, 21:51, w całości zmieniany 3 razy
Cinema 4D. Nie powiem, że program bardzo prosty, ale jak ktoś chce to moge poduczyć :)
No i jeszcze musi wydać troche kasy na zakup, albo ostatnie wyjście - torrenty ;P
Sael pomyśl o stworzeniu jakiejś gry bronie już masz
Heh, ja gry sam nie zrobie, bo nie umiem ;P. Ale żebyś wiedział, że naszła mnie myśl żeby zrobić gre ale 2d xD (była by prostsza ;p) Jak znasz ludzi, którzy robią gry to możesz mi podesłać jego maila xDD Nie no, joke
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum