Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
Ja mam uno problema , ponieważ kiedy chcę puścić muzyke przez odtwarzacz , to gra się wyłącza i wyskakuje mi to cholerstwo
http://www.fotosik.pl/pok...daf264952d.html
mam wrażenie , że mój komp jest po prostu za cieńki i to by było za dużo dla niego . Grę juz przeinstalowałem .
_________________ Reklamy każą tym ludziom uganiać się za samochodami i ubraniami, których nie potrzebują. Całe pokolenia wykonują prace, której nienawidzą, po to tylko, żeby móc sobie kupować coś, co nie jest im wcale potrzebne.
Ten błąd występuje, jeśli sprzęt nie spełnia wymagań gry lub jej instalacja nie przebiegła prawidłowo. W tym drugim przypadku należy przeinstalować grę.
Nie pamiętam czy ten odtwarzacz był taki ważny w grze Muzyka pojawia się sama a majsterkowanie przy odtwarzaczu daje tylko pogłaśnianie lub ściszanie prawda??
Z tego co pamiętam u mnie było wszystko ok więc może to być wina sterowników dźwiękowych lub coś innego.
A po re-instalce znów to się pojawiało?
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
A po co komu muza w takiej grze ja mam przyciszoną na max efekty dźwiękowe są wypasione
Po co? Ano dla przyjemności. Dopóki nie grałem przez neta zawsze miałem włączoną muzykę. Niektóre utwory wymiatają - polecam Clockwork i Serene (obydwie costumowe, nie pamiętam map, ale to są z CBP lub UCMP). Muzyka również może dodawać ochoty do walki lub najzwyczajniej w świecie relaksować (polecam felieton _drg o muzyce, jest gdzieś tam w UZ, nie mogłem go w tym momencie znaleźć xD). Teraz, podczas gry bardziej na "pro", muzyka przeszkadza w przewidywaniu ruchów przeciwnika, więc dlatego już każdy z niej nie korzysta :).
Teraz, podczas gry bardziej na "pro", muzyka przeszkadza w przewidywaniu ruchów przeciwnika, więc dlatego już każdy z niej nie korzysta :).
No szkoda bardzo, chciałbym zobaczyć jak grasz duela z włączona na maxa muzyką . Nie dość, że nie słyszysz przeciwnika to jeszcze nie możesz się skupić dokładnie na grze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum