Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
O ile się nie mylę, Fallout to ta ściganka co trzeba rozpieprzać sobie wóz?
Mam jakąś częsć i muszę powiedzieć że jest nawet fajna.
Słyszałem że ostatnia wersja szybko się nudzi. To prawda?
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
Od tej gry zaczęła się historia RPG (co prawda pierwszy był Wasteland, ale pomińmy to...). Gra jest bardzo ciekawa i klimatyczna, pomimo swojej grafiki. Obecnie gram w trzecią część Fallouta, gdzie gra została przeniesiona do środowiska 3D, a otoczenie jest wiernie przedstawione. Gra obsługuje m.in. technologię bump mapingu oraz motion blur.
Obecnie Gram w THE CHRONICLES OF RIDDICK: ESCAPE FROM BUTCHER BAY prze fajna gra ma oryginalny klimat i niezłą grafikę i porządną fabułę co w ostatnich czasach jest rzadkością w grach
Mnichu Unreal Tournament 2004 no to swoją drogą też gram ostro od października 2088 r. a teraz jeszcze bardziej się przyłożę bo przyjęliście mnie do waszego klanu więc nie chcę zawieść waszego zaufania do mnie
Organizacja: Liandri Corporation
Wiek: 33 Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 14 Skąd: Przeradz Nowy
Wysłany: 2009-03-23, 15:34
Ja obecnie gram w Gothik 3 Zmierzch Bogów (właśnie sie instaluje xD), Assasin Creed, UT2004 (offline only :(), wszystkie części CS'a, miał byc jeszcze UT3 ale nie wiem co z tego wyniknie xD
A ja żeby sie zacząć jakoś udzielać na forum (pozdro dla kochających mnie) od czasu przerwy i zrobić tu Demolkirobienie to zacznę od tego tematu xD
Gram w GModa10, CS, Mario 4ever (3lvl :)), niestety czasami Unreal, bo mi sie strasznie na nim komp zawiesza ;(. Zakładam, że w najbliższym czasie zakupię sobie jakiś twardy dyshttp://unreal-tourname...on_redface.gifk (w serwisie mówili, że przez twardziela mi sie jak płyty wsadzam zawiesza kompuś) i The Sims 3 - siostra chce xD
Ale te Simsy to mają bardzo niskie wymagania mi sie wydaje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum