Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
Wysłany: 2008-10-22, 23:06 Server szkoleniowy dla początkujących
Server dla graczy początkujących.
Gra: Unreal Tournament 2004
CHWILOWO MUSZĘ UTAJNIĆ DANE NA TEMAT SERWERA Z PEWNEGO POWODU.
Dostępne tryby na serwerze:
1. Death Match 1on1
2. Death Match FFA
3. Team Death Match 5on5
4. Capture The Flag 5on5
5. Bombing Run 5on5
6. Onslaught 5on5
Server skierowany jest głównie do graczy początkujących, którzy chcą nauczyć się poruszania w grze, strzelania itp.
A to statystyka servera:
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
Server cały czas stoi, więc to nie wina servera. A jak próbujesz na niego wejść? masz go w ulubionych czy wyszukujesz albo wpisujesz IP? I jaka masz wersje gry?
Mnich sorry ale ostatnie dni mam strasznie zakręcone non stop coś się dzieje w moim otoczeniu nie sposób tego opisać ale co się odwlecze to nie uciecze jak już się spotkamy to powalczymy może się wymienimy w grze wspólnymi doświadczeniami bo przecież tu o to chodzi żeby się dokształcać i wzbogacać swoje doświadczenia w grze ale nie skąpić nauki innym początkującym
No tak, ale nawet ja mam dużo na głowie. Muszę opanować to forum, 2 strony i jeszcze artykuły pisać. O graniu narazie nie ma mowy Ale kiedyś napewno pogramy
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum