Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
Andrea Nirvany słuchałem w tamtym tygodniu normalnie szkoda że kurt cobain się zastrzelił bo zapowiadała się przed nimi fajna kariera ale cóż stało się inaczej
A w obecnej chwili słucham Within Temptation
Dziś leci "Within Temptation And The Metropole Orchestra" Goth Metal z orkiestrą symfoniczną i chórkiem polecam naprawdę fajnie brzmi dodam że jest to bootleg czyli koncertówka to jeszcze lepiej brzmi coś w stylu Metallicy "S & M".
Delta Goodrem - Believe Again (Tommy Trash Remix) --> chyba jedyna piosenka, którą znam od ponad roku a ciągle mogę jej słuchać do upadłego ^^
PVD Vs Dave Darrel - Found An Angel 2009 (Audiomash Mashup) --> ostatnio mi się spodobała, też ciekawa :)
I coś na koniec - słyszeliście o czymś takim jak "psy trance"? Infected Mushroom - Heavyweight --> chyba najlepszy przykład, świetna nuta, jednak trzeba się w nią wsłuchać :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum