Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
Otóż mam problem z jakimkolwiek połączeniem do gry. Mianowicie moim problemem jest CD-Key. Po wejściu do "Join Game" wyskakuje mi taki oto komunikat:
Kod:
http://i40.tinypic.com/15wfdq8.jpg
O co chodzi z drugą częścią komunikatu? "This Ban will remain in place until 7".
Czy jest jakić CD-Key działający poprawnie? (Szukałem, lecz za ostatnim razem padł mi cały ut04...)
A czy w trybie Single też jest coś takiego??
Chodzi Ci o CD-Key podawany przy instalacji? Możliwe że masz jakis błąd w grze.
Spróbuj re-instalkę a jak nie pomoże to będe mógł poświęcić Tobie mój CD-Key
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
W trybie Single nie ma taki komunikatów bo grałem przez jakiś czas w pirata komunikaty wyskakiwały jak się chciało pograć po sieci
Ja też bym proponował re-instalkę z reguły pomaga
W trybie Single nie ma taki komunikatów bo grałem przez jakiś czas w pirata komunikaty wyskakiwały jak się chciało pograć po sieci
Ja też bym proponował re-instalkę z reguły pomaga
Spróbuję jutro, jeśli jednak nie pomoże - odezwe się :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum