Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
ja najbardziej lubię jeździć na rowerze potrafię dziennie zrobić ponad 200 a czasami nawet ponad 300 kilometrów jeżdżę bez większego celu nie wytyczam sobie wcześniej trasy po prostu wsiadam na rowek i jadę tam gdzie mnie koła zaniosą(ale ze mnie poeta), a poza rowerkiem lubię siatkówkę, kosz, piłkę nożna ostatnio domowa siłownia no i trening palców i umysłu UT2004
Hm... kocham siatkówkę! ;d, ostatnio zaczełam tez grać z piłkę nożna o_O. Biegi też lubie, akrobatyka, piłka ręczna [można się wyrzyyć xdd], oczywiście rowerek i rolki ;d .`
Nie nawidze piłki ręcznej I uważam nawet że to nie jest sport
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
Jak narazie spisujesz się wyśmienicie Najgorsze jest to, że większość userów nie zagląda tutaj.
Mamy tylko kilku dzielających się Ale może wkrótce to się zmieni.
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum