Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
Chcę poznać czy korzystacie z jakichś modyfikacji drodzy użytkownicy. Najlepiej opisujcie podany mod. No, ewentualnie mirror do moda. Ja jak narazie używam kilka skinów (Smith + jakieś gothicGirl i inne paści). Bardzo dziwnym modem jest vehicle arena czy coś takiego. Wybieramy 5 slotów dla translocatora, w miejsce slota przydzielamy sobie jakiegoś vehicle'a. Np. 1 Hellbender, 2 Manta, 3 Raptor, 4 Goliath, 5 Translocation.
Prawym przyciskiem myszy wybieramy co (2x klikniesz PPM - Manta) a lewym powodujemy że vehicle się pojawia. Naprawdę bardzo dziwny mod... :D
Łoł pierwszo słyszę Wiem że jest taki mutator arena vehicle ale to co innego chyba
Ja osobiście nie używam zadnych modów. Lubię ją taką jaka jest.
Ale kiedyś pewnie będę chciał spróbować czegoś innego. Wtedy cos zainstaluje
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
Zgadzam się z Mnichem lubię tą grę w oryginale i jak na razie nie będę nić kombinował ale nie zaprzeczam że kiedyś spróbuje jakiegoś moda a jest tego troche w sieci
Ja również nigdy nie modyfikuję żadnej gierki ani żadnego programu, jaki jest w oryginale taki powinien pozostać :)
Nie zawsze :P. W przypadku UT jest to wręcz marnotrawstwo. Silnik Unreal Engine jest na tyle plastyczny, że można z nim wyczyniać takie cuda, jakie się nawet autorom nie śniło xD. Jest kilka ciekawych modyfikacji, ale w tym momencie wypadły mi z głowy :). Jedynie przypomina mi się całkiem udany Chaos UT, polecam go sprawdzić :). Ale oczywiście UT jest na tyle dobry, że wystarczająco się sam broni, bez żadnych dodatków.
Organizacja: Liandri Corporation
Wiek: 34 Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 14 Skąd: Przeradz Nowy
Wysłany: 2009-03-23, 00:36
Dobrym modem do trybu ONS jest Flack Skorpion - zmienia to jego zielone działko na większy kaliber Flack Canon'a, również powiększając średnicę kół - to jest zabieg wyłącznie estetyczny, jednak mi sie ta większą wersja bardziej podoba, no i sam pojazd jest dużo bardziej przydatny niż z ta zieloną wiązka.
Poleca ściągnięcie sobie nowych pojazdów niektóre są niesamowite np Ambulans z zaopatrzeniem fajna rzecz :)
Widziałem to i z 30 innych. Fajne, ale tylko podczas gry 4fun, do tego na krótką metę. Są strasznie nie wyważone, niektóre silniejsze i wytrzymalsze od Leviego, a z szybkością mogą się mierzyć z Scorpionem... Chcesz więcej pojazdów? Zagraj w UT3 :)
Grałem trochę w UT3 ale na starym sprzęcie teraz trochę nie mam czasu żeby zainstalować ale przydał by mi się oryginał bo na piracie to pewnie nie pogram po sieci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum